logo

Junior Auditor - AEGON


Den Haag -
Bij Aegon helpen wij onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. We zijn een bank, vermogensbeheerder, verzekeraar en pensioenbedrijf. En wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakken cultuur, niet bij Aegon!


Wij zijn op zoek naar een:

Junior Auditor

Functie

Over Aegon

Bij Aegon helpen wij onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. We zijn een bank, vermogensbeheerder, verzekeraar en pensioenbedrijf. En wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakken cultuur, althans niet bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op je sneakers kan je bij ons gewoon naar kantoor komen!
 
Wat ga je doen?
 
Hoe je naar kantoor komt, maakt ons dus niet zoveel uit. Maar wie jij bent en wat jij gaat doen, dat vinden wij wel belangrijk! Binnen het team Internal Audit Nederland (IAN) zoeken wij startende auditors. IAN onderzoekt of de bedrijfsvoering van Aegon Nederland zodanig is ingericht en functioneert dat wij onze strategische en operationele doelstellingen kunnen realiseren en onze risico’s kunnen beheersen.
 
Wij geven het senior management, de Supervisory Board en externe stakeholders inzicht in de vraag of Aegon in control is. Als auditor doe je, naast audits – of wel kwaliteitsonderzoeken - naar operationele bedrijfsprocessen, ook adviesopdrachten. IAN speelt een belangrijke rol op alle terreinen waar Aegon Nederland actief is. Hierbij kan je denken aan Aegon bank, ons dochterbedrijf Knab, ons pensioen- en schadebedrijf en levensverzekeringen. Weinig andere functies bieden dat. Hiernaast krijg jij natuurlijk veel ruimte om initiatieven te ontplooien en is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Verder bieden we je de kans om audits in het buitenland te doen en zijn we een springplank voor toekomstige (management)rollen binnen Aegon.

Over de afdeling:
Als auditor werk je binnen het team Internal Audit Nederland (IAN). Op dit moment bestaat het team uit 12 auditors met achtergronden in IT Auditing (Register EDP-auditor), Operational Auditing (Register Operational Auditor, Certified Internal Auditor), Accountancy (Register Accountant) en mensen die uit het bedrijf zijn doorgegroeid naar de audit afdeling. We zijn heel divers en maar we hebben samen veel leuke dingen als barbecueën op Scheveningen of een Escaperoom.
 
Naast ons team maak je natuurlijk onderdeel uit van Aegon. Via Young Aegon kan je deelnemen aan de netwerkborrels, lunches met het senior management, sporttoernooien, het gala en de jaarlijkse wintersportreis. Dit is natuurlijk niet verplicht, wel leuk! 

Profiel

Als auditor kan je echt impact maken binnen Aegon. Wij zoeken ambitieuze starters die willen innoveren. Je bent hands-on en je zet jouw nieuwsgierigheid om in concrete aanbevelingen voor Aegon.  

Aanvullend heb jij:

 • Een (bijna) afgeronde WO-opleiding
 • Affiniteit met bedrijfsprocessen en risk management
 • Een onderzoekende geest;
 • Jezelf ontwikkeld door middel van een stage, commissie- of bestuurservaring of relevante bijbaan
 • Tussen de 0 en 2 jaar werkervaring
 • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod

In ruil voor jouw betrokkenheid en inzet bieden wij je een uitgebreid pakket aan uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2.542,67 en €4237,79 o.b.v. 38 uur.
 • Daar bovenop ontvang je maandelijks een vaste 13e maand en vakantiegeld in de vorm van een flexbudget (16,7% van je maandsalaris);
 • 27 vakantiedagen bij een 38-urige werkweek (13 extra dagen bij een 40-urige werkweek);
 • De ruimte om opleidingen of trainingen te volgen;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioenregeling en korting op Aegon producten.
 • De mogelijkheid om werkervaring op te doen in andere landen waar Aegon actief is.

Wij bieden je een boeiende functie, waarin je zo snel mogelijk zelfstandig en op professionele wijze te werk gaat in een ambitieuze en dynamische organisatie. Een afwisselende functie, waarin je de kans krijgt in een gedreven team bij te dragen aan de verdere professionalisering. Groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk, daarom zoeken we steeds naar mogelijkheden om je te laten groeien en ontwikkelen.

Interesse?

Spreekt deze rol jou aan? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via ons sollicitatieformulier op deze website. Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectie proces. 

Locatie:
Den Haag
Meer informatie:

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monica Ceulen, Talent Acquisition Manager via 06-82528238 of monica.ceulen@aegon.nl. 

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Junior Auditor bij AEGON in Den Haag inclusief CV via de website van AEGON.

 
 
Vacature geplaatst op 2-8-2019