logo

Extern Accountant - Visser & Visser


Dordrecht -
Neem jij de eindverantwoordelijkheid op je voor controles bij grote mkb-bedrijven? En wil je tegelijk een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaande praktijk bij een top 30 kantoor?


Wat ga je doen?
Je bent de tekeningsbevoegde van het team dat bij onze klanten wettelijke controles uitvoert en je geeft adviezen die met de controleopdracht te maken hebben. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Behalve dat jouw inbreng van grote waarde is voor de kwaliteit van controles, lever je ook een belangrijke bijdrage aan de praktijk. Dit kan zowel vaktechnisch zijn als op het gebied van de ontwikkeling van het kantoor zelf. Ook kennisoverdracht aan je collega’s, het werven van medewerkers en het acquireren van nieuwe klanten behoort tot jouw pakket. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving.

Wie ben je?
Je hebt een zeer bewuste keuze gemaakt voor werken in de audit en je moet niets hebben van ‘goed genoeg’. Met je mix van vakkundigheid, analytische, communicatieve en adviesvaardigheden weet je boven het gemiddelde uit te stijgen. Door je affiniteit met IT en kennis van audits bij middelgrote- en grote rechtspersonen ben je in staat om echt toegevoegde waarde te leveren.

Waar kun je op rekenen?

Onze afwisselende en groeiende portefeuille geeft je de kans om een zeer breed palet aan ervaring op te doen. Je krijgt ruimte om op alle niveaus door te groeien en op termijn een belangrijke inhoudelijke rol binnen de praktijk te spelen. Zo help je ook de discipline als geheel vooruit.

Visser & Visser: full service met aandacht
300 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Door onze werknemers zijn wij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk 2018/2019. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij Visser & Visser goed! Solliciteren kan via de ''Direct solliciteren'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie:
Dordrecht
Meer informatie:

Neem voor meer informatie contact op met Ruth Vlot via 0031(0)657239985 of hr@visser-visser.nl.

 

 

 

 

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Extern Accountant bij Visser & Visser in Dordrecht inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 30-6-2019