logo

Lid van de Raad van Commissarissen - De Waterwolf Dienstverlening Buitenruimte B.V.


Hoofddorp -
De Waterwolf is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de buitenruimte in de Haarlemmermeer. Onze medewerkers bouwen dagelijks aan de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en kwaliteit van de buitenruimte; van straat tot plein en van park tot singel.


De Waterwolf is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van de buitenruimte in de Haarlemmermeer. Onze medewerkers bouwen dagelijks aan de toegankelijkheid, aantrekkelijkheid en kwaliteit van de buitenruimte; van straat tot plein en van park tot singel. Wij zijn actief op het gebied van wegonderhoud, groenvoorziening, riolering en kleinschalige waterwerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst, beheren we begraafplaatsen en voorzien wij in verkeersregelinstallaties, verkeersregelaars en openbare verlichting. Ook de bruggen over de Ringvaart worden door onze medewerkers bediend. Onze collega’s zijn allen gediplomeerde vakkrachten met jarenlange ervaring. Snelheid, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij De Waterwolf altijd centraal. De Waterwolf werd in 1997 opgericht door Arcadis, Dura Vermeer en de gemeente Haarlemmermeer. Sinds 2009 is de organisatie voor honderd procent eigendom van de gemeente Haarlemmermeer. Op dit moment werken er 85 medewerkers. Wij danken onze goede naam aan grote kennis van de Haarlemmermeer en zeer betrokken medewerkers. Dankzij de korte lijnen kunnen we snel en vakkundig aan alle eisen van onze opdrachtgevers voldoen. 

De Waterwolf in de Haarlemmermeer is op zoek naar een

Lid van de Raad van Commissarissen

Financiële kennis gecombineerd met politiek bestuurlijke sensitiviteit


Jouw rol als Lid van de Raad van Commissarissen
De Raad van Commissarissen (RvC) heeft de taak om toezicht te houden op het beleid van de raad van bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap. De RvC staat de raad van bestuur met adviezen terzijde. Hiervoor verschaft de raad van bestuur tijdig de noodzakelijke gegevens aan de raad van commissarissen. De RvC bestaat uit een drietal leden. Door het naderen van het eind van de benoemingstermijn dient één lid van de RvC op korte termijn te worden vervangen. Van het nieuwe lid wordt verwacht om toezichthouder te zijn op het gebied van financiën en compliance. Middels jouw ervaring kan je financiën goed doorgronden en ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen. De samenstelling van de RvC is zodanig dat de combinatie van ervaring, deskundigheid en onafhankelijkheid, de RvC optimaal in staat stelt zijn diverse verplichtingen jegens de vennootschap en de aandeelhouders van de vennootschap te voldoen. Tot slot begrijp je de relatie tussen Waterwolf en de overheid. 

Functie-eisen:
Wij verwachten van de leden van de RvC dat zij beschikken over:

  • HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • Bedrijfseconomische ervaring;
  • Ervaring in bedrijfsleven/ondernemerschap;
  • Ervaring met een eindverantwoordelijk positie.

Van het nieuw te werven lid van de RvC wordt eveneens verwacht:

  • Kennis te hebben van een financieel omgeving;
  • Ervaring te hebben in een politiek bestuurlijke omgeving;
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio en bekend met netwerk.


De RvC vergadert minimaal elk kwartaal, daarnaast vinden er specifieke themabijeenkomsten plaats. De benoeming is voor een periode van 4 jaar met de mogelijkheid dit tweemaal te verlengen. 

Aanbod:
De bezoldiging is in lijn met het gewicht van de verantwoordelijkheid. 

Sollicitatieprocedure:
Wil jij als Lid van de Raad van Commissarissen door middel van jouw financiële kennis en relevante netwerk een bijdrage leveren aan het integrale beheer van de buitenruimte van Haarlemmermeer? 
Indien je geïnteresseerd én aantoonbaar gekwalificeerd bent voor de bovengenoemde functie, verzoeken wij onderstaand formulier in te vullen of jouw CV en motivatiebrief op te sturen naar info@waterwolfbv.nl. Je kunt uiterlijk solliciteren tot en met zondag 22 september 2019. 

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 4 en 11 oktober. Wij verzoeken je vriendelijk om hier rekening mee te houden. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

Voor vragen over sollicitatieprocedure kan je gerust contact opnemen met Elif Uygur via elif.uygur@haarlemmermeer.nl of via (06) 18 28 71 76. 

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Locatie:
Hoofddorp
Meer informatie:

Elif Uygur

Elif.Uygur@haarlemmermeer.nl

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Lid van de Raad van Commissarissen bij De Waterwolf Dienstverlening Buitenruimte B.V. in Hoofddorp inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: .
 
Vacature geplaatst op 10-10-2019