logo

Manager Finance -Banking - PwC


Amsterdam -
Help jij onze klanten met navigeren in een multidisciplinaire omgeving, met implementeren van omvangrijke finance transformaties en met voorbereiden op een nieuwe toekomst?


Hebben organisaties in de toekomst nog een financiële afdeling zoals we die vandaag kennen? Onze klanten staan voor interessante uitdagingen. Banken moeten overleven in turbulente tijden van politieke onzekerheid, concurreren met nieuwe bedrijfsmodellen en vooroplopen in het digitale tijdperk. Hoe vinden ze ervaren professionals, kiezen ze de juiste technologieën, repareren ze hun data en halen ze inzichten uit geavanceerde analyses?  

Help jij onze klanten met navigeren in een multidisciplinaire omgeving, met implementeren van omvangrijke finance transformaties en met voorbereiden op een nieuwe toekomst?

Hoe ziet je werk eruit?

Ons Finance Consulting team helpt de CFO nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden. Hoe ziet de toekomstige finance functie eruit? Wat betekent de digitalisering voor de financiële afdeling? Hoe kan Finance een vertrouwde adviseur van de business worden? Hoe gaat de continu groeiende hoeveelheid aan regelgeving geïmplementeerd worden?

Als Manager ben je de drijvende kracht achter onze finance projecten, leidt je onze teams en coach je onze talenten. Je wil groeien, impact maken, het beste uit jezelf en je collega’s halen. Je gebruikt je kennis, inzichten, creativiteit en leiderschap om mensen te inspireren en met onze klanten te werken in co-creatie. Je bent onderdeel van multidisciplinaire en vaak internationale teams, samen met experts in onder andere strategie, technologie, risicomanagement, verandermanagement en regelgeving. 

We geven je een thuisbasis in ons Finance Consulting team voor de financiële sector: een energieke en gemotiveerde groep mensen met grote groeiambities. Je helpt ons met het verder uitbouwen van het team, die alles weten over de toekomst van finance.

Wie ben jij?

Als Manager in ons Finance Consulting team heb je nodig:

 • Een Master in Finance, Bedrijfskunde, Economie of een andere relevante studie
 • Ervaring in de bancaire sector en bij voorkeur ook consulting
 • Ervaring met het (projectmatig) aansturen van teams
 • Enthousiasme, een scherpe geest, een proactieve aard en sterke communicatieve vaardigheden
 • Kennis van finance strategie, digitale finance tools, data-gedreven inzichten, geavanceerde analysetechnieken en/of regelgeving en rapportagevereisten
 • Je hebt de ambitie om je kennis van de bancaire sector uit te bouwen en je hebt de passie om inhoudelijke onderwerpen door en door te begrijpen
 • Sterke kennis van Engels is vereist, kennis van Nederlands is gewenst

Wat bieden wij?

Wíj bieden je de kans om het maximale uit jezelf te halen, via uitdagend werk dat er toe doet. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen. Daarbij word je intensief begeleid en is er ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes.

 • Vele trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Een passend salaris en uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder een ‘well-being budget’. Dit is een persoonlijk jaarlijks budget van € 750,- uit te geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching, wellness, een tweede scherm voor jouw thuiswerkplek en noise cancelling headphones;
 • Maandelijkse internetvergoeding;
 • Een leaseauto/auto regeling, laptop en iPhone;
 • 32 vakantiedagen per jaar; 
 • Gezellige (virtuele) events met collega’s.

Interesse? Solliciteer nu!

Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en Motivatiebrief voor 28 juli as.

Uiterlijk binnen twee weken hoor je van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en, zo ja, hoe we dit gaan doen.

Mirjam van der Vliet, Senior Talent Acquisition Specialist, beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via mirjam.van.der.vliet@pwc.com

We accepteren geen email sollicitaties vanwege GDPR

Inclusion and Diversity are Top of Mind at PwC!

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:
contactpersoon
LinkedinTwitter
 
Contact:
Mirjam van der Vliet
Recruiter
t. 088 7925704
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Manager Finance -Banking bij PwC in Amsterdam inclusief CV en motivatiebrief via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 231008WD
 
Vacature geplaatst op 1-10-2021 11:33:22