logo

Junior Projectcoördinator Business Project Office - PwC


Amsterdam -
Als Junior Projectcoördinator ben je o.a. verantwoordelijk voor het opzetten van proces en structuur voor rapportage en voortgangsbewaking.


Junior Projectcoördinator Business Project Office

Ben jij een teamspeler met passie voor projectmanagement? Wij hebben een mooie uitdagende functie voor je!

Als Junior Projectcoördinator van het Business Project Office (BPO) ben je onderdeel van een groeiende projectmanagement afdeling binnen de Audit Support praktijk. Audit Support staat voor de standaardisatie van de dienstverlening in de Assurance praktijk en is een belangrijke spil in de bredere digitale transformatie ter verbetering van de kwaliteit en verlaging van de werkdruk.  

Wat ga je doen

 • Het opzetten van proces en structuur voor rapportage en voortgangsbewaking;
 • Het in kaart brengen van alle (tussentijdse en eind) deliverables per werkstroom/programma/project en/of activiteiten, inclusief milestones en tijdslijnen (werkstromenplanning) en waar nodig budget;
 • Het bijhouden van de voortgang op alle activiteiten en periodieke rapportage hierover;
 • Het initiëren, uitzetten en monitoren van alle aan deze activiteiten gerelateerde acties, inclusief actieve voortgangsbewaking (volgen en traceren) en najagen van verantwoordelijken;
 • Het in kaart brengen en bijhouden van afhankelijkheden, knelpunten, risico’s en tijdig escaleren van issues aan opdrachtgever;
 • Ondersteuning door middel van Project Management (PM) tooling, templates en standaardisering van werkstroomgerelateerde en PM processen;
 • Het bewaken van de kwaliteit van de PM processen en de (standaard) PM werkwijze.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde Bacheloropleiding;
 • Bij voorkeur beschik je over enige ervaring met projectmanagementondersteuning;
 • Bij voorkeur beschik je over certificering in, kennis van en ervaring met basis PM methodieken (Prince2, IPMA);
 • Je bent een talent in organiseren, het aanbrengen van structuur en proces gedreven;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een proactieve houding;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent stressbestendig en assertief;
 • Je bent vaardig in Microsoft Office, Google en PM tools (b.v. Azure Devops, kanbanchi).

Wat bieden we je

Wij bieden jou de unieke kans om onze Assurance praktijk in zijn volle omvang te leren kennen. Op die manier zul je een sterk netwerk opbouwen. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel in je werk als via diverse soft-skill en vakinhoudelijke trainingen.

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op een breed scala aan opdrachten en klanten en werk je samen met inspirerende en ervaren collega's. Je kan rekenen op uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei, flexibel werken en leven. Je krijgt een passend salaris, een laptop , een iPhone van de zaak, een maandelijkse internetvergoeding en 32 vakantiedagen per jaar. Daarnaast bieden wij jou een well-being budget. Dit is een persoonlijk budget van €600,- die je uit kunt geven aan jouw gezondheid, zoals: mindfulness, sport, lifestyle coaching en wellness.

Je werkt in een organisatie die zijn maatschappelijk verantwoordelijkheid neemt door Sustainable Development Goals na te streven, circulair te willen zijn in 2030 en een bijdrage levert aan sociaal ondernemerschap. Je werkt in een dynamisch en veelal multidisciplinair team waarbij persoonlijke en professionele groei centraal staat.

Bij PwC sta je aan het roer van je eigen loopbaan. Je werk is erg gevarieerd en afhankelijk van de opdracht, de klant, de specialisten in het team en je eigen voorkeuren. Internationale opdrachten behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem je toekomst in eigen hand en solliciteer nu!

Interesse

Heb je interesse en voldoe je aan de functie-eisen? Dan zien we jouw sollicitatie inclusief cv en motivatiebrief graag tegemoet. Je ontvangt binnen twee weken bericht over de voortgang.

Locatie:
Amsterdam
Meer informatie:

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Talent Acquisition Specialist, Sara el Idrissi.

contactpersoon
 
Contact:
Sara el Idrissi
Talent Acquisition Specialist
m. 06 185 658 38
E-mail
Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Junior Projectcoördinator Business Project Office bij PwC in Amsterdam inclusief CV en motivatiebrief via deze directe sollicitatielink.

 
Vacaturenummer: 242170WD
 
Vacature geplaatst op 25-4-2022 10:30:04