logo

Financial Controller - GP Groot


Wognum -
Het is een uitdagende rol waarbij je zowel met je helicopterview naar de organisatie kijkt, als met je voeten in de klei (of in dit geval: tussen het oud papier) een verantwoordelijkheid hebt in de dagelijkse taken.


Financial Controller

32-40 uur | Wognum

 Vergroot je wereld.

Als financial controller/hoofd administratie bij GP Groot Inzameling

Zorg jij dat wij alles onder controle hebben?

Voor ons bedrijfsonderdeel Roele de Vries Recycling zijn we op zoek naar een financial controller/hoofd administratie. Het is een uitdagende rol waarbij je zowel met je helicopterview naar de organisatie kijkt, als met je voeten in de klei (of in dit geval: tussen het oud papier) een verantwoordelijkheid hebt in de dagelijkse taken. Je draagt zorg voor de zo goed mogelijke inrichting van de administratie en administratieve processen en voor uitvoering van de hieruit voortkomende en vereiste rapportages.

Uiteindelijk draait het om inzicht en helderheid in onze ingaande en uitgaande tonnen papier. Onze goederenbeweging heeft een hele belangrijke functie en is daarmee de kern voor de financiële administratie. Je controleert of de informatie die binnenkomt vanuit de weegbrug juist en volledig is en dit zich ook op juiste wijze vertaald in de financiële administratie. Je adviseert de bedrijfsleiding en stelt rapportages op zoals de maandcijfers, jaarafsluiting, begrotingen en meerjarenplanningen. Tot slot stuur je zowel de financiële administratie aan, als de operationele administratie.

Sinds 2011 is Roele De Vries officieel onderdeel van GP Groot, met in 2021 de uitbreiding van Roele de Vries Recycling. Je wordt onderdeel van het controllersteam van GP Groot Groep. Deze bestaat uit 12 financial/business controllers.

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf en dé specialist op het gebied van inzamelen en recyclen van herbruikbare afvalstromen. Recycling is een belangrijke pijler van duurzaamheid. Naast het voorkomen van gigantische afvalbergen en een verhoogde Co2 uitstoot biedt het ook mogelijkheden. Mogelijkheden om van afval iets moois te creëren.

Wat verwachten we van onze financial controller/hoofd administratie?

We verwachten:

 • HBO werk- en denkniveau, richting accountancy, bedrijfseconomie of SPD;
 • Ervaring met jaarverslaggevingstraject en met het aansturen van een administratieve afdeling;
 • Ervaring met AFAS Profit;
 • Kennis van en ervaring met (financiële) geautomatiseerde systemen;
 • Kennis van financiële wet- en regelgeving;
 • Pré: je bent bekend met PieterBas (PB4ALL).

 En verder:

 • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk op heldere wijze;
 • Je kan op effectieve wijze doelen, prioriteiten en benodigde acties bepalen, het werk organiseren en toezicht houden op uit te voeren taken;
 • Je beschikt over het vermogen vraagstukken te kunnen plaatsen in de context van de organisatie en kan dit vertalen naar praktische voorstellen/adviezen en concreet financieel beleid;
 • Je bent volgt graag procedures en richtlijn en je bent gericht op feiten en details.

We bieden:

 • Uiteraard een goed salaris dat we stipt op de 24e van de maand aan je overmaken;
 • Een pensioenregeling, minimaal 24 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Korting op je telefoon- en sportschoolabonnement;
 • Een persoonlijke tankpas waarmee je korting krijgt op brandstoffen en wasprogramma’s bij onze eigen tankstations;
 • Gratis vers fruit in de kantine.

Kom jij ons team versterken?

Reageer meteen via de sollicitatiebutton, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten? We staan je graag te woord. Voor al je vragen over de functie kun je terecht bij Herman van der Meij via 0229-284579.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Locatie:
Wognum
Meer informatie:

Wil je meer weten? We staan je graag te woord. Voor al je vragen over de functie kun je terecht bij Herman van der Meij via 0229-284579.

Direct solliciteren:

Graag ontvangen wij je sollicitatie voor de vacature van Financial Controller bij GP Groot in Wognum inclusief CV via deze directe sollicitatielink.

 
 
Vacature geplaatst op 23-11-2022 11:27:50